Zakelijke elektriciteit

Zakelijke elektriciteit als basisproduct

Zakelijke elektriciteit is één van de basisproducten waarmee VanHelder® de zakelijke markt bedient, van kleinzakelijke klanten die binnen het MKB opereren tot grootzakelijke klanten met een hoog energieverbruik. Met onze heldere aanpak, scherpe tarieven en transparante communicatie is zakelijke elektriciteit een eenvoudig begrip voor onze zakelijke klanten. We laten daarom ook u graag zien hoe u met VanHelder® flink kan besparen op uw zakelijke elektriciteit.

Zakelijke elektriciteit tegen een scherp tarief

Met onze tarieven voor zakelijke elektriciteit behoort VanHelder® tot de scherpste op de zakelijke energiemarkt. Door het direct inkopen van energie te combineren met onze flexibele, platte organisatie houden we onze kosten zeer laag en kunnen we u een structureel laag tarief aanbieden. U kunt daarom uw zakelijke elektriciteit tegen een vaste, scherpe prijs voor meerdere jaren bij ons afnemen. Daarnaast geven onze contracten met variabele looptijden en tarieven u de mogelijkheid handig in te spelen op de pieken en dalen in uw zakelijke elektriciteitsverbruik.

Als zakelijke klant ontvangt u elke maand een overzichtelijke factuur met de kosten uw zakelijke elektriciteitsverbruik van die maand. Overzichtelijk, helder en eenvoudig, zodat u er als zakelijke klant geen omkijken naar heeft.

Voorbeeld Voorschotfactuur, eenvoudig en concreet.

 

VanHelder Factuur

Verschillende soorten elektriciteit

Elektriciteit, in de volksmond ook wel stroom genoemd, kan op verschillende manieren worden afgenomen. De aard van onze zakelijke elektriciteit wordt namelijk bepaald door de bron waar energie wordt opgewekt. Wanneer energie uit fossiele brandstoffen als kolen, gas en olie wordt gehaald spreken we van grijze elektriciteit. Energie uit duurzame, niet-milieubelastende bronnen staat bekend als groene elektriciteit. U zult als zakelijke gebruiker niets merken van de verschillende soorten elektriciteit die door het elektriciteitsnet stromen.

Zakelijke elektriciteit van VanHelder®

De zakelijke elektriciteit van VanHelder® bestaat uit een combinatie van beide energiebronnen, zowel grijs als groen. Grijze elektriciteit wordt rechtstreeks ingekocht op de elektriciteits- en gasmarkt, voor groene energie koopt VanHelder® actief certificaten in om de zakelijke elektriciteit die u van ons afneemt zo groen mogelijk te leveren. Doordat we geen extra kosten rekenen voor het leveren van deze groene energie verandert dit niets aan het totale maandbedrag dat u bij ons betaalt voor uw zakelijke elektriciteit. Dus geen verrassingen achteraf, wel zo'n gerust gevoel!