020 2050 485

Waarom zakelijke energie opzeggen?

Veel zakelijke energieleveranciers hanteren een lange opzegtermijn (tot wel zes maanden voor de einddatum!). Niet iedereen is zich hiervan bewust of weet niet exact wanneer het energiecontract afloopt. Daarnaast zijn er hoge verlengingstarieven van de "gevestigde orde" energiebedrijven. Dat vinden wij onduidelijk en onzinnig.

Voor grootzakelijke gebruikers wordt bij niet vroegtijdig opzeggen het contract zelfs automatisch verlengd met een periode van een jaar.

Slaap checklist

Bent u een slaper? De volgende checklist wijst het uit. 1 of meer vakjes aangevinkt? Uw contract is "slapend" en dat kost geld. We kunnen u in 5 minuten uitleggen hoe we dit kunnen oplossen!

Neem zelf contact op

Wij geven u graag persoonlijk advies en kijken op welke manier uw zakelijke contract helderder kan worden.

Wij bellen terug

VanHelder® bestaat uit een team van mensen met kennis van de markt. Laat uw telefoonnummer achter en word vrijblijvend teruggebeld voor advies. Wanneer het u uitkomt natuurlijk.

Wij bellen terug

Bereken mijn maandbedrag

Heldere berekening voor uw bedrijf
Bereken

Gewaardeerd worden

Direct persoonlijk contact, altijd bereikbaar.

VanHelder® heeft aandacht voor elke zakelijke klant. We weten uit ervaring dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Kleinzakelijk, MKB en grootzakelijk, elke klant verdient dezelfde persoonlijke aandacht. U heeft daarom altijd direct contact met ons, we zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar en u kunt van ons altijd een concreet antwoord verwachten op uw vraag of opmerkingen. VanHelder® combineert kennis van de zakelijke energiemarkt met betrokkenheid voor uw specifieke bedrijfssituatie!

Meer