020 2050 485

Kleinzakelijke klanten

Aandacht voor u als zakelijke klant

VanHelder® is dé energieleverancier voor de zakelijke markt, zowel voor grootverbruikers als de kleinzakelijke klant. We begrijpen als geen ander dat energie voor elk bedrijf belangrijk is en daarom nemen we elke zakelijke klant serieus, of u nu veel of weinig energie afneemt. Als ondernemer heeft u alle aandacht nodig voor uw dagelijkse activiteiten, waarbij u liever geen omkijken heeft naar uw zakelijke energie. VanHelder® levert u als kleinzakelijke klant daarom basisproducten voor elektriciteit en gas die u inzicht en duidelijkheid geven in uw maandelijkse energieverbruik.

Scherpe tarieven voor de kleinzakelijke klant

Als ondernemer let u extra goed op uw uitgaven, het bepaalt immers wat u elke maand onder de streep overhoudt. We merken echter dat bij veel ondernemers het energiecontract stilzwijgend wordt verlengd en ze niet precies op de hoogte zijn van de geldende tarieven in de markt. VanHelder® geeft u graag duidelijkheid omtrent uw energieverbruik als zakelijke klant, waarbij we u laten zien welke besparing u op uw maandelijkse energienota kunt realiseren. Wij kopen uw zakelijke energie direct voor u in, zonder tussenpersonen of handeling via derden, en houden daarnaast onze bedrijfskosten laag. Onze kleinzakelijke klanten kunnen bij VanHelder® dan ook voor elke gewenste periode energiecontracten afsluiten tegen hele scherpe, vaste tarieven. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem de eerste stap

Neem gerust contact met ons op.

Direct contact met VanHelder®

Direct contact opnemen

Basisproducten die u begrijpt.

VanHelder® biedt duidelijke producten voor de levering van elektriciteit en gas. Wij houden onze kosten laag en kunnen daardoor altijd producten aanbieden tegen scherpe tarieven. U doet direct zaken met ons als leverancier zonder tussenkomst van derden. Dat betekent ook dat u altijd direct contact krijgt wanneer u ons wilt bereiken, op elk moment van de dag. U krijgt daarmee de aandacht van ons die u als zakelijke klant verdient.

Heldere Producten

Wat is uw specifieke situatie?

We denken graag mee over de mogelijkheden. Als ondernemer of inkoper van een (grote of kleine) organisatie heeft u al genoeg aan het hoofd. Wij ontzorgen het energiestuk voor u, met een helder en open verhaal. Zo hebben we speciale pakketten in de volgende situaties, waar we al ruime ervaring in hebben. Neem gerust contact met ons op of kijk op de specifieke pagina en download relevante informatie voor uw situatie.