020 2050 485

Bel ons op 020-2050485, vraag naar Alexander van Hirtum en verkoop jezelf aan ons!

Junior Energieconsultant

Kun jij ijs verkopen aan een Eskimo en zelfs Mark Rutte overtuigen? Wij zijn het jonge moderne energiebedrijf voor de zakelijke markt. We groeien hard en zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die deze groei met ons willen realiseren.

Wat beweegt ons?

Veel klanten hebben geen idee wat ze betalen voor energie. VanHelder maakt de ondoorzichtige energiemarkt transparant waardoor onze klanten grip krijgen op hun energiekosten.

Wat betekent dit?

Als junior energieconsultant bij VanHelder ben je ons uithangbord en ga jij in gesprek met de potentiele klant om hem kennis bij te brengen en een passend contract aan te bieden. Bij ons staat de klant êcht centraal, zo zijn we bijvoorbeeld 24/7 bereikbaar voor onze klanten en denken wij met hen mee om tot de juiste energieoplossing te komen. Wij zijn dê zakelijke energieleverancier!

Jouw werkdag

Als junior energieconsultant ga je in gesprek met de zakelijke klant over energie. Je zet jij jouw salestalent, kennis en enthousiasme in afspraken te maken of doe je direct een aanbod. Je werkt in een klein team met een duidelijke focus en aanpak waar je gecoacht wordt door ervaren collega's die je razendsnel wegwijs maken in energieland.

Jij bent

Jij bent afgestudeerd aan het mbo+ of bezig aan een hbo/wo opleiding. Jij hebt uitstekende sales skills en bezit over een flinke dosis overtuigingskracht. Deze talenten en je sociale vaardigheden zet je in om zakelijke klanten te helpen met hun energiezaken. Wij brengen jou diepgaande kennis van de energiemarkt bij, en maken jou een nog betere verkoper. Jij hebt een winnaarsmentaliteit, positief en krijgt dingen voor elkaar. Daarnaast spreek je uitstekend Nederlands (in ieder geval beter dan Maxima), werk je nauwkeurig en krijg je dingen voor elkaar.

We bieden

We bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je kunt bij ons zo snel groeien als dat jij aankunt. Je gaat bij ons diehard je salestalent ontplooien en we brengen je daarnaast diepgaande kennis van de energiemarkt op te doen. Jij wordt hierdoor in recordtempo energieprofessional, een vak dat op de toekomst is gericht!

Gewaardeerd worden Direct persoonlijk contact, altijd bereikbaar.

VanHelder® heeft aandacht voor elke zakelijke klant. We weten uit ervaring dat dit geen vanzelfsprekendheid is. Kleinzakelijk, MKB en grootzakelijk, elke klant verdient dezelfde persoonlijke aandacht. U heeft daarom altijd direct contact met ons, we zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar en u kunt van ons altijd een concreet antwoord verwachten op uw vraag of opmerkingen. VanHelder® combineert kennis van de zakelijke energiemarkt met betrokkenheid voor uw specifieke bedrijfssituatie!

Meer over ons