020 2050 485

MKB en energie

Zakelijke klanten in het MKB

Het verwarmen van een winkel, het laten draaien van noodzakelijke koelingssystemen om producten op temperatuur te houden, het zijn voorbeelden waar u als ondernemer in het MKB dagelijks mee te maken heeft. Net als bij u bezorgen deze zaken veel MKB'ers een hoge maandelijkse energienota. Bij VanHelder® merken we dat veel ondernemers hun energiecontract elk jaar stilzwijgend laten verlengen waardoor ze jarenlang dezelfde tarieven blijven betalen, omdat ze het te druk hebben of niet de tijd nemen daar wat aan te doen. VanHelder® neemt graag die moeite voor u om u inzicht en duidelijkheid te geven in uw energieverbruik en de mogelijkheden die er zijn om te besparen op uw energielasten.

Besparen op energie in het MKB

Besparen op energie als ondernemer in het MKB, nu meer dan ooit. Door de gunstige ontwikkelingen in de energiemarkt van de laatste jaren zijn de tarieven voor zakelijke klanten momenteel erg gunstig. VanHelder® koopt daarnaast ook rechtstreeks uw elektriciteit en gas in waardoor we geen extra kosten aan u door hoeven te berekenen. U krijgt daarom bij VanHelder® altijd een duidelijk overzicht van uw energieverbruik en een eerlijke en heldere vergelijking ten opzichte van uw huidige tarieven. Vraag direct een offerte aan en zet daarmee een eerste stap naar het besparen op uw energie!

Neem de eerste stap

Bereken mijn maandbedrag

Heldere berekening voor uw bedrijf
Bereken

Basisproducten die u begrijpt.

VanHelder® biedt duidelijke producten voor de levering van elektriciteit en gas. Wij houden onze kosten laag en kunnen daardoor altijd producten aanbieden tegen scherpe tarieven. U doet direct zaken met ons als leverancier zonder tussenkomst van derden. Dat betekent ook dat u altijd direct contact krijgt wanneer u ons wilt bereiken, op elk moment van de dag. U krijgt daarmee de aandacht van ons die u als zakelijke klant verdient.

Heldere Producten