020 2050 485

Kwaliteit sinds 1977

Onderscheidend en trots.

Wij zijn drie ondernemers, geboren in het jaar 1977 met ervaring binnen de zakelijke energiemarkt. Kwaliteit, ondernemerschap en kennis van de markt brachten ons samen. Trots en gedreven maken wij met ons eigen energiebedrijf het verschil in de traditionele zakelijke energiemarkt.

Met heldere producten, directe benadering en een open en eerlijke manier van communiceren spreken wij zakelijke klanten aan. Wij zijn ondernemend en kostenbewust. Hierdoor kunnen wij goedkoop onze betere kwaliteit aanbieden.

Rutger Ockhuizen

Groningen, 1977

Inzicht in cijfers voor klant en bedrijf. Rutger heeft een brede financiële achtergrond en zet deze in voor Business ontwikkeling. Binnen VanHelder® is Rutger verantwoordelijk voor alle financiële zaken, inkoop, juridische zaken en rapportages.

Wessel Lamers

Leiden, 1977

Kwaliteit voor klant en bedrijf. Wessel heeft zowel een analytische als marketing achtergrond. Klantfocus vanuit kennis, data en feiten. Binnen VanHelder® is Wessel verantwoordelijk voor de operatie, systemen, Business intelligence en marktsegmentatie.

Joost Heijmenberg

Leiden, 1977

Gedreven ondernemer met focus op klant en resultaat. Joost heeft een bèta achtergrond en een brede commerciële management ervaring binnen de internationale energiewereld. Binnen VanHelder® is Joost verantwoordelijk voor alle commerciële zaken, groei,
marketing en communicatie.

Neem gerust contact met ons op.

Direct contact met VanHelder®

Direct contact opnemen

Ons team

Gedreven met elkaar het verschil maken.

Ons jonge team bestaat uit ondernemende, ambitieuze mensen die VanHelder® verder laten groeien. Hun gezamenlijk drive is om enthousiast voor de klant aan de slag te gaan en onderscheidend te zijn in de Nederlandse energiemarkt. Wij hebben ons kantoor in Amsterdam.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ondernemende collega's, spreekt ons verhaal jou aan? Neem contact met ons op of kom langs voor een kop koffie.

Bij ons werken